FORTIX Consulting Kft.

FORTIX ACADEMY

A FORTIX szakmai tudása kellő alapot adott ahhoz, hogy megalapítsuk a FORTIX Academy-t.
Célunk - mivel a szakmai tapasztalatunk már megvan - mindenképpen az volt, hogy a körülmények kialakításával tegyük még érdekesebbé, átláthatóvá, emészthetővé és nem utolsó sorban kellemessé a nálunk eltöltött órákat. Hisszük, hogy a szakmai tapasztalataink, információink, tudásunk átadása egy képzés alkalmával nem csak egy "tantermi előadás"-ként működhet. Sőt! Meg vagyunk győződve arról, hogy a megfelelő gyakorlatok, a szakmai tudásokhoz kapcsolódó tréningfeladatok elengedhetetlenek egy kiváló hangulatú, barátságos légkörben elsajátított tudáshoz.

 

Emellett kiemelkedően fontos szempont számunkra, hogy a tréningek során eltöltött időt minél kényelmesebb, barátságosabb, oldottabb légkörben tudják a képzéseken résztvevő ügyfeleink eltölteni.

Oktatótermünk Budapest egyik legszebb részén található, modern kialakítású, gyönyörű, exkluzív helyszíne tréningjeinknek.
A résztvevők ellátásáról az ország egyik legjobb catering szolgáltatója gondoskodik, a nap folyamán három bekészítéssel, illetve egy három fogásos ebéddel.
 


 KÉPZÉSEINK

 

A képzés célja az információ-biztonsági rendszerek ISO 27001:2013 szabvány szerinti készségek, valamint  az ide kapcsolódó ismeret átadása.
                               
                                                             Tovább

 

 

A képzésen való részvétel lehetővé teszi, hogy fenn-akadás esetén a vállalatok képesek legyenek magukat a lehetséges negatív hatásoktól megvédeni.
                               
                                 Tovább

 

Képzésünk során elméletben is, valamint számos szakmai gyakorlati példán keresztül megtudhatja miként lehet az információ- biztonság hatásos és könnyen beilleszthető a munkájába.                             

 Tovább

 

 

A képzés célja az informatikai biztonsági feladatok megfelelő ellátásához a kellő ismeret, információ átadása, majd az informatikai biztonsági szak-területről egy átfogó kép kialakítása.
                               
                                 Tovább

 

A tréning segíti a szervezet vezetőinek struktúrált gondol-kodását valós példákon keresztül olyan készségekkel, amelyek a válsághoz való alkalmazkodáshoz nélkülöz-hetetlenek.


Tovább

 

 

A tréning segít egy általános szabályozás kidolgozásában annak érdekében, hogy egységes szemlélet tudjon kialakulni a fizikai biztonság megvalósítása érdekében.
                             
  

                                 TovábbFőoldal FORTIX Academy

FORTIX Consulting Kft.
H - 1126 Budapest, Orbánhegyi út 49.
E-mail: info@fortix.hu
Telefon: +36 1 781 4842
Fax: +36 1 786 0196